Çay Tv sansür uygulamaya devam ediyor

TAKİP ET

Yerel televizyon kanalı Çay Tv, Çaykur Rizespor ile ilgili eleştirilen programların yayınlarını sosyal medya hesaplarından silerek sansür uygulamaya devam ediyor.

Rize'nin uydu üzerinden yayın yapan yerel kanalı Çay Tv, sansür uygulamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda, yıllardır ekranlarında yayınlanan 90+3 programında telefonla yayına katılan Rizeli Araştırmacı-Yazar Fatih Sultan Kar'ın Çaykur Rizespor Yönetimini eleştirmesinden dolayı programın Youtube ve Facebook üzerinde bulunan kayıtları silinerek sansür uygulanmıştı.

Spor yorumcuları Osman Öksüz ve İsmet Satır'ın yer aldığı ve Pazartesi akşamları yayınlanan programın kayıtlarının sosyal medya hesapları üzerinden sansür uygulanarak silinmesinin ardından 90+3 programı da yayından kaldırılmıştı.

Çay Tv yönetimi bu kez her hafta Pazar günleri ekranında olan ve Togay Muratoğlu'nun moderatörlüğünde, Ali Çelik ve Süleyman Baş'ın yorumculuğunda yayınlanan "Yüz Yüze Futbol" programına sansür uyguladı.

Geçtiğimiz hafta programda 90+3 programının sansüre uğraması Çelik ve Baş tarafından eleştirilmişti. Bu hafta ise bu eleştirilerden dolayı geçen haftanın programının da Çay Tv sosyal medya hesaplarından kaldırıldığı öğrenildi.

Yorumcular Ali Çelik ve Süleyman Baş, canlı yayında konuyu dile getirerek yayının kaldırılmasını esefle kınadıklarını söylediler.

90+3 programı bundan böyle Tv53'de