Çayelispor Taşkın Güngör ile sezona başlıyor

TAKİP ET

30 yıl sonra TFF 3. Lig'e yükselen Çayelispor, yeni sezon için Teknik Direktör Taşkın Güngör ile anlaştı.

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden ve yer aldığı 10. Grubu Şampiyon olarak tamamlayarak 30 yıl sonra yeniden 3. Lig'e yükselen Yeşil-Beyazlı Smart Holding Çayelispor, yeni sezon için Rizeli Teknik Direktör Taşkın Güngör ile anlaştı.

Geçen sezon Çayelispor'u 4. Haftada 3 puanla alarak ligin kalan 21 haftasında 19 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 58 puan daha toplayan ve 61 puanla takımı Şampiyon yapan başarılı Teknik Direktör Şevki Tonyalı ile yeni sezon için anlaşamayan Çayelispor, Pazarspor'u geçmişte 2 kez Şampiyon yaparak 2. Lig'e yükselten Tonyalı ile yolları ayırdı.

Önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarına da başlayacak olan Çayeli ekibi, yeni sezon için 57 yaşındaki Rizeli Teknik Direktör Taşkın Güngör ile anlaştı. Geçen sezon 3. Lig'de mücadele eden Pazarspor'u ligin tamamlanmasına 10 hafta kala devralan Güngör burada 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etmişti.

Smart Holding Çayelispor'un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklama ise şöyle; "Teknik direktörümüz Şevki Tonyalı ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Şevki Tonyalı ve ekibine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz. Kulübümüz Teknik Direktör olarak Taşkın Güngör ile anlaşma sağlamıştır. Camiamıza hayırlı olsun.”

Taşkın Güngör kimdir?

Futbolu bıraktıktan sonra 2002 yılında Çaykur Rizespor Altyapısında Gençlik Geliştirme Koordinatörü ve ardından Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın yardımcılığını yapan Taşkın Güngör, daha sonra Malatyaspor, Ankaragücü, Antalyaspor ve Erzurumspor gibi takımlarda Yardımcı Antrenörlük kariyerini devam ettirdi.

İlk kez 2015/2016 Futbol Sezonunda İnegölspor'da Teknik Direktör olarak göreve başlayan Güngör, Tokatspor, Silivrispor, Bandırmaspor, Etimesgut Belediyespor, Kahramanmaraş, Sarıyer ve son olarak Pazarspor'da Teknik Direktörlük görevini sürdürdü.

Güngör 2014-2015 Futbol Sezonunda Çaykur Rizespor'da bir kez daha Hikmet Karaman'ın yardımcılığını yaparak altyapı sorumluluğunu üstlenmişti.