Çaykur Rizespor mağlup başladı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, 1 yıl aranın ardından yeniden yükseldiği Trendyol Süper Lig'e Yukatel Adana Demirspor mağlubiyetiyle başladı.

Çaykur Rizespor, yeni Teknik Direktörü İlhan Palut ile Trendyol Süper Lig’de oynadığı ilk maçta kaleci Gökhan’ın hediye golü ve Yusuf Erdoğan’ın uzatma dakikalarındaki golüyle deplasmanda Yukatel Adana Demirspor’a 2-1 mağlup oldu.

Çaykur Rizespor’un golünü 87. Dakikada John Mary kaydederken, ev sahibi ekibin gollerini 27. Dakikada Belhanda ve 90+1. Dakikada Yusuf Erdoğan kaydetti.

Çaykur Rizespor, ligin 2. Haftasında taraftarı önünde ilk maçına çıkacak. Yeşil Mavililer’in Çaykur Didi Stadı’nda Corendon Alanyaspor ile oynayacağı karşılaşma 19 Ağustos Cumartesi günü saat: 19.15’te başlayacak.

Maçın ardından konuşan teknik direktör İlhan Palut, "Son ana kadar puanı, puanları kovaladık. Burada bizi üzen, bu kadar uğraştan sonra puanı elimize geçirmişken çok kötü bir golle maç kaybettik. Üzgünüz ama takımın gelişmeye ihtiyacı var. İnşallah bir sonraki maça daha hazır bir Rizespor izleteceğiz." dedi.