Çaykur Rizespor sahasında ilk 3 puanını aldı

TAKİP ET

Süper Lig'in 4. Haftasında sahasında Fatih Karagümrük ekibini konuk eden Çaykur Rizespor sahadan 1-0 galip ayrılarak bu sezon sahasındaki ilk galibiyetini aldı.

Trendyol Süper Lig’in 4. Hafta karşılaşmasında Çaykkur Rizespor, sahasında Vavacars Fatih Karagümrük ekibini konuk etti.

İlk yarısı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlanan maçta Benhur Keser ve Altin Zeqiri ile önemli fırsatları değerlendirmeyen Yeşil-Mavili ekip uzatmaların ilk dakikasında Mithat Pala’nın orta sahadan kestiği güzel ortada Bosna Hersekli oyuncu Dal Varesanovic’in attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda Olawoyin üç kez kaleyi yoklasa da bu pozisyonlar gol getirmezken Dal Varesanovic ve Altin Zeqiri’nin gol denemeleri isabetli olamadı. Konuk ekip de Serdar Dursun, Lasagna ve Adnan Uğur ile önemli anlar yakalasa da bu pozisyonlar savunmadan geri döndü. 5 dakika uzatmaların gösterildiği maçta gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-0 sona erdi.

Kendi saha ve seyircisi önünde sezonun ilk 3 puanını alan Çaykur Rizespor toplamda 7 puana ulaşarak günü lider tamamlarken Fatih Karagümrük ekibi ise 4 puanda kaldı.

Çaykur Rizespor, liglere verilecek 15 günlük Milli aranın ardından 5. Hafta maçını Tümosan Konyaspor deplasmanında oynayacak.

Çaykur Rizespor: 1 – Vavacars Fatih Karagümrük: 0

Stat: Çaykur Didii
Hakemler: Murat Erdoğan, Cevdet Kömürcüoğlu, Murat Ergin Gözütok
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Attila Mocsi, Muhammet Taha Şahin, Emirhan Topçu, Benhur Keser, Dal Varesanovic, Gustavo Sauerbeck (dk 76 Mame Mor Faye), Mithat Pala, Ibrahim Olawoyin (dk 89 Husniddin Aliqulov), Altin Zeqiri (dk 89 Seyfettin Anıl Yaşar)
Yedekler: Tarık Çetin, Zafer Görgen, Eren Emre Aydın, Eray Korkmaz, Alberk Koç, Oscar Pinchi, Oumar Diouf
Teknik Direktör: İlhan Palut
Vavacars Fatih Karagümrük: Matias Dituro, Frederic Veseli, Ibrahim Dresevic, Federico Ceccherini (dk 46 Salih Dursun), Marcus Rohden, Can Keles (dk 70 Brahim Darri), Sofiane Feghouli (dk 54 Stefano Sturaro), Levent Mercan, Ryan Mendes (dk 54 Serdar Dursun), Adnan Uğur (dk 70 Otabek Shukurov), Kevin Lasagna
Yedekler: Emre Bilgin, Emir Tintiş, Samed Onur, Flavio Paoletti, Muhammed Pehlivan
Teknik Direktör: Alparslan Erdem
Sarı Kartlar: Halil İbrahim, Emir Han, Gökhan (Rizespor), Dresevic, Shukurov (Fatih Karagümrük)
Goller: dk 45+1 Dal Varesanovic (Rizespor)