Çaykur Rizespor U17 gol düellosunda kaybetti

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U17 takımı, sahasında karşı karşıya geldiği Manisa Futbol Kulübü U17 takımına 4-3 mağlup oldu.

Gelişim Ligleri U17 Elit B Ligi 2. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U17 takımı, sahasında Manisa Futbol Kulübü U17 takımını konuk etti.

Geçen hafta Trabzon deplasmanında Yomraspor U17 takımıyla oynaması gereken ligin ilk hafta maçında rakibin sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 galip sayılarak hanesine 3 puanı yazdıran Çaykur Rizespor U17 takımı, sahasında oynadığı sezonun ilk maçında rakibiyle gol düellosuna girişse de sahadan mağlup ayrıldı.

İlk yarısı 2-2 berabere biten maçta konuk Manisa ekibi 19’uncu dakikada Abdulsamed Bildirici’nin golü ile 1-0 öne geçerken 23’üncü dakikada Arda Berber’in golü ile farkı 2’ye çıkardı. Yeşil-Mavili gençler 33’üncü dakikada Mustafa Umut Zaif’in golü ile farkı bire indirirken 43’üncü dakikada ise Muhammet Başparmak ile beraberliği yakaladı ve soyunma odasına 2-2’lik skorla girdi.

İkinci yarıda konuk Manisa ekibi 53’üncü dakikada Batuhan Aldemir’in golü ile bir kez daha öne geçti ve skor 3-2 oldu. 60’ıncı dakikada Mustafa Umut Zaif Rize ekibine bir kez daha beraberliği getirdi. 3-3 devam eden maçın 75’inci dakikasında Abdulsamed Bildirici bu kez kaydettiği kafa golüyle takımını 4-3 öne geçirdi. Bir kez daha beraberlik için bastıran Rize ekibi kalan sürede fırsatları değerlendiremeyince sahadan mağlup ayrıldı.

Ali Buçan yönetimindeki Çaykur Rizespor U17 takımı sahaya kalede Eray Efrail Esener olmak üzere Muhammet Ali Gündoğdu, Muhammed Furkan Özgen, Yasin Yaşar, İbrahim Koç, Efe Yeniay, Muhammet Başparmak, Ahmet Mesut Yazıcı, Mustafa Umut Zaif, Burak Martin ve Erkan Süğümlü 11’i ile çıktı. 57’nci dakikada Muhammet Başparmak yerini Ahmet Can Ersoy’a, 60’ıncı dakikada Muhammed Furkan yerini Azer Nas’a, 73’üncü dakika ise Burak Martin yerini Mehmet Özkan Şenol’a, Ahmet Mesut da yerini Berat Enes Özrek’e bıraktı.

İlk hafta hükmen aldığı 3 puanla Çaykur Rizespor U17 takımı haftayı 5’inci sırada tamamlarken Manisa ekibi ise puanını 4 yaptı. Yeşil-Mavili gençler liglere verilen Milli ara nedeniyle 16 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’de oynayacağı 3. Hafta maçında İstanbul deplasmanında Pendikspor U17 takımıyla karşı karşıya gelecek.