Çaykur Rizespor U19 ritüeli bozmadı: 4-3

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı iç saha galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Sahasında 6'da 6 yapan Genç Atmacalar Denizlispor U19 takımını da 4-3 ile geçerek rakiplerine puan kaptırmamayı sürdürdü.

Gelişim Ligleri U19 Elit B Ligi 12. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U19 takımı sahasında Denizlispor U19 takımını konuk etti.

İlk yarısı 2-2 berabere tamamlanan maçta Rize ekibi 2-0 öne geçerken konuk ekip 2-2 beraberliği yakalayarak soyunma odasına girdi. İkinci yarıda farkı ikiye çıkartan Rize ekibi kalesinde bir gol daha gördü ve sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Maçta 15’nci dakikada Devrim Deniz Kutanis ile 1-0 öne geçen Genç Atmacalar 25’inci dakikada Muhammed Baltacı ile farkı ikiye çıkardı. Konuk Denizli ekibi ilk yarının kalan süresinde 2 gol daha bularak 2-2’lik ilk yarı skorunu belirledi. İkinci yarıda 53’üncü dakikada Emirhan Yılmaz yaklaşık 30 metre mesafeden sert bir vuruşla sol köşeye topu göndererek takımını yeniden öne geçirdi. 75’inci dakikada Muhammed Baltacı kendisinin ikinci takımının ise 4’üncü golünü kaydetti. Golden sonra itiraz eden Denizlispor takım kaptanı Oğuzhan Sarı kırmızı kartla oyun dışına gönderildi ve konuk ekip 10 kişi kaldı. Maçın kalan süresinde Denizli ekibi bir gol daha bulsa da karşılaşma 4-3 Rize ekibinin üstünlüğüyle tamamlandı.

Selim Küçükmustafa yönetimindeki Çaykur Rizespor U19 takımı sahaya kalede Emir Yasin Aygın olmak üzere Emre Şimşek, Emirhan Metin Saka, Habil Özbakır, Fatih İsa Çoruhlu, Emirhan Yılmaz, Ömer Ali Danışmaz, Muhammed Baltacı, Devrim Deniz Kutanis, Remzi Kolcuoğlu ve Eren Durmuş 11’i ile çıktı. 80’inci dakikada Muhammed yerini Ali Kemal Aslankaya’ya, 85’inci dakikada Eren yerini Deniz Yaşar’a, 90’ıncı dakikada Emirhan Yılmaz yerini Baran Atasever’e ve Remzi ise yerini Muhammed Mahmud Demirci’ye bıraktı.

Geçen hafta İstanbul deplasmanında Ümraniyespor U19 takımını 5-2 mağlup eden ve ligde üst üste galibiyet serisini 3 maça çıkartan Çaykur Rizespor U19 takımı iç sahada ise durdurulamıyor. Evinde 6’ncı maçına çıkan Yeşil-Mavili Gençler 6 maçı da 3 puanla kapatarak rakiplerine puan kaptırmadılar. Grupta puanını 25’e yükselten Genç Atmacalar 25 puanla Bursaspor ekibinin ardından 3’üncü sırada haftayı tamamladı. Denizlispor ekibi ise 13 puanda kaldı ve 15’inci sırada yer aldı.

Çaykur Rizespor U19 takımı, lige verilecek bir haftalık Milli aranın ardından 25 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’da oynayacağı 13. Hafta karşılaşmasında 26 puanlı lider Bodrum Futbol Kulübü U19 deplasmanına konuk olacak.