Çaykur Rizespor yine son dakikada puan kaybetti

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu.

Maçın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı. Karşılıklı atılan gollerde Çaykur Rizespor 5. dakikada Olawoyin ile 1-0 öne geçerken golden iki dakika sonra Beşiktaş Colley ile beraberliği yakaladı. 9'uncu dakikada Semih Kılıçsoy'un vuruşunda top bir kez daha kaleye girse de pozisyon öncesinde Salih'in topu dışarıdan çevirmesinden dolayı gol iptal edildi.

İkinci yarıda bu kez Beşiktaş 65'inci dakikada Rashica'nın attığı golle skoru 2-1'e taşıyarak öne geçti. Golden üç dakikada sonra Rize ekibi Shelvey'in ortasında Emirhan Topçu'nun kafa golü ile beraberliği getirdi. 7 dakika uzatmanın gösterildiği maçta son dakika içinde Joe Worrall ile ev sahibi ekip 3-2 sahadan galip ayrıldı.

Bu sonuçla Çaykur Rizespor 49 puanda kalırken Beşiktaş ise 54 puana yükseldi. Yeşil-Mavili ekip 36. Hafta karşılaşmasında yine İstanbul deplasmanında bu kez Siltaş Yapı Pendikspor takımıyla karşı karşıya gelecek.