Fatih Kaan Arıman için Ayak Tenisi Turnuvasına katıldılar

TAKİP ET

Rize'de bu yıl 3'üncü kez düzenlenen ayak tenisi turnuvasında mücadele eden Ofisspor takımı, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden 29 yaşındaki futbolcu Fatih Kaan Arıman için turnaya katıldılar.

Rize Masterlar ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 3'üncü kez organize edilen ve Şenol Birol Spor Kompleksinde gerçekleştirilen Ayak Tenisi Turnuvasında heyecan devam ediyor.

Faal olarak futbol kariyerlerini sürdüren futbolculardan oluşan 8 takım ile eski futbolcular ve antrenörlerin yer aldığı 4 takımın toplam 3 grupta mücadele ettiği turnuvada çekişmeli grup maçlarının ardından yarı finale yükselen takımlar da belli oldu.

Turnuvaya Ofisspor 1 isimli takımla katılan Doğukan Tüfekçi, Soner Özdemir, Eyüp Ensar Bozkurt ve Kadir Fazlıoğlu ile Ofisspor 2 adlı takımla katılan Caner Taşkıran, Özgür Kutlu, Zeki Furkan Kayalı ve Alperen Gündoğdu, 9 Şubat tarihinde tedavi gördüğü İstanbul Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde çoklu organ yetmezliği nedeniyle 29 yaşında hayatını kaybeden Rize Özel İdarespor'un takım kaptanı Fatih Kaan Arıman için şampiyonluğu hedefliyorlar.

Fatih Kaan Arıman'ın Whatsapp üzerinde kurduğu ve turnuvaya katılan 8 genç kardeşini de dahil ettiği Ofisspor grubundan yola çıkarak turnuvadaki takım isimlerini de bu şekilde belirleyen gençler, şampiyon oldukları taktirde elde edecekleri şampiyonluğu Fatih Kaan Arıman'a armağan etmek istiyorlar.

Şampiyonluğu Arıman'a armağan etmek istiyorlar

Turnavada güzel vakit geçirdiklerini belirten Doğukan Tüfekçi, “Oynadığımız arkadaşlarımızın hepsini tanıyoruz. Turnuvaya Rize Özel İdarespor'dan takım ağabeyim olan çok değerli Fatih abimiz adına katıldık. Ofisimizde güzel bir birlikteliğimiz vardı. Fatih Kaan Arıman hem takımda hem de ofisimizde ağabeyliğimizi yapıyordu. Üzücü bir hastalık sonucu aramızdan ayrıldı. Bu turnuvaya iki yıldır Fatih abimiz de katılıyordu. Maalesef bu yıl katılamadı. Biz de onu temsil etmek için, onun adına şampiyon olmayı hedefliyoruz. İnşallah da şampiyon olarak bu şampiyonluğu ona armağan ederiz” ifadelerini kullandı.

Yaz döneminde böyle bir etkinlik yapılmasının hem güzel zaman geçirmek adına, hem de antrenman yapmak adına iyi olduğunu söyleyen Soner Özdemir, Turnuvaya katılış amaçlarının farklı olduğuna vurgulayarak, “Güzel vakit geçiriyoruz. İnşallah şampiyon olacağız. Hedefimiz o yönde ama 2 yıldır şampiyon olan ağabeylerimiz var. Onların üçüncü yılına engel olmak için buradayız. Aynı zamanda, yakın tarihte Fatih Kaan Arıman ağabeyimizi kaybettik. Ondan dolayı turnuvaya katıldık. Kazanırsak şampiyonluğu ona armağan etmek istiyoruz. İnşallah kazanırız ve Fatih abimiz bizle gurur duyar” şeklinde konuştu.

Ofisspor 1 takımının bir diğer futbolcusu Eyüp Ensar Bozkurt ise, “Bu sene üçüncüsü düzenleniyor. Eski hocalarımız olsun, eski takım arkadaşlarımızla olsun bir arada olmak çok güzel. Çok çekişmeli maçlar oluyor. Aynı zamanda antrenman yapmış oluyoruz. Güzel bir etkinlik. Gerçekleştiren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Organizasyon başkanı Abdullah Kalafatoğlu ise yaptığı açıklamada, organizasyonun genç futbolcular içinde faydalı olduğunu belirterek, “Bu yıl 12 takım katıldı. 12 takımla birlikte toplam 60 tane sporcu bizimle birlikteler. Bunların neredeyse yüzde 60'ı profesyonel takımlarda oynuyor. Artık genç yeteneklerde var. En mutlu olduğum şey 16 yaşında olan genç arkadaşlarımız katıldı. Tekniklerin ve seviyelerini görmeleri açısından çok faydalı bir organizasyon oldu” diye konuştu.

Fatih Kaan Arıman Rize'yi yasa boğdu

Fatih Kaan Arıman son yolculuğuna uğurlandı