İl Emniyet Müdürü Türesin muhtarlarla bir araya geldi

TAKİP ET

Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin Fener Polis Sosyal Tesislerinde il merkezinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Rize'nin huzuru ile asayiş ve güvenlik konularının görüşüldüğü Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısına Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen Genç başta olmak üzere 35 mahalle muhtarı ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda Rize'nin genel asayiş sorunları ile trafik konusunda alınan tedbirler hakkında muhtarlara bilgi veren İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, trafik ve asayiş konularında vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için şube müdürlerine gerekli talimatları vererek vatandaşlara daha huzurlu ve güvenli bir ortam sağlayabilmek adına diğer kurumlarla koordineli bir şekilde gerekli tedbirlerin alınacağını iletti.

Muhtarların mahallelerindeki genel sorunlarla ilgili görüşlerini ilettikleri toplantıda, vatandaşların huzur ve güveni için Emniyet görevlileri ile mahalle muhtarları birlikte daha iyi nasıl hizmet edebilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.