Kıran'ın takımı Beylerbeyispor BAL'a hazırlanıyor

TAKİP ET

Çaykur Rizespor eski Kulüp Başkanı Tahir Kıran'ın kızının başkanlığını yürüttüğü BAL'ın İstanbul ekiplerinden Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Haber: Toygar AYHAN

İstanbul Süper Amatör Liginde mücadele ederken Atlasspor kulübünün haklarını satın alarak geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grup’ta yer alan Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına erken başladı.

Çaykur Rizespor’un eski kulüp başkanlarından Tahir Kıran’ın kızı Dilanaz Kıran’ın başkanlığını yürüttüğü Yeşil-Kırmızılı kulüpte transfer çalışmaları sezonun hemen bitiminde başladı. Tahir Kıran’ın transfer komitesinin başında yer aldığı kulüpte iç transferde bazı isimlerle anlaşma sağlanırken dış transferde de adından söz ettiren isimler kadroya dahil edildi.

Rizesporlu eski futbolculardan Yasin Çakmak’ın Teknik Direktör olduğu kulüp, iç transferde Kaleciler Hamza Özer, Tunahan Yurttav ve Ceyhun Akyüz ile birlikte Samet Bahça, Adnan Koyuncu, Volkan Diyenli, Fatih Bozok, Sercan Uzsoy, Veli Ortakçı, Onur Gündoğdu, Oğulcan Erdul, Furkan Yılmaz, Olcay Gürel, Birkan Gözel, Mehmet Aksel, Ferhat Beser ve Onurşan Can ile yeni sezon için yeniden anlaştı.

Beylerbeyi ekibi, Tahir Kıran önderliğinde yürütülen transfer çalışmalarında şimdiye kadar 6 ismi kadrosuna dahil etti. Yeşil-Kırmızılı ekip, geçen sezon Maltepespor’da 26 maçta 13 gol atan 31 yaşındaki forvet oyuncusu Ali Yılmaz’ı, en son Alibeyköyspor’da 18 maçta 1 gol atan 21 yaşındaki solbek oyuncusu Ahmet Emir Selçik’i, en son Düzce ekibi Çilimli Belediyespor’da görev alan ve geçtiğimiz sezonda 26 maçta 1 gol atan 21 yaşındaki defans oyuncusu Utku Öztürk’ü, en son 3. Lig ekiplerinden Sapanca Gençlikspor’da forma giyen ve geçen sezon 19 maçta 2 gol atan 27 yaşındaki forvet oyuncusu Gökhan Göksu’yu, geçtiğimiz sezon İstanbul ekiplerinden Taçspor’da forma giyen ve 24 maçta 4 gol atan 29 yaşındaki defans oyuncusu Ahmet Semih Doğan’ı ve son olarak Edirne ekiplerinden Keşanspor’da forma giyerek 28 maçta 3 gol atan 26 yaşındaki defans oyuncusu Eser Berk Ulaş’ı renklerine kattı.

Eylül ayında başlayacak olan lig öncesinde kadrosunu büyük oranda şekillendiren ve nokta transferler için de çalışmalarını sürdüren Beylerbeyi 1911 FK, geçen sezon BAL 1. Grupta 52 puan toplayarak sezonu 5’inci sırada tamamlamıştı. Yeni sezonda hedefini 3. Lig olarak belirleyen Yeşil-Kırmızılı Kulübün Kadın Futbol Takımı da Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele ediyor.

Geçen sezon ligi 57 puanla 5’inci sırada tamamlayan Bahar Özgüvenç yönetimindeki Beylerbeyi 1911 Kadın Futbol Takımı için de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Kırmızılı Kulüp, iç transferde Çiğdem Belci, Berivan İçen, Zeynep Bilir, Mine Yıldız, Marie Laure Kong, Alexandra Takounda, Natalia Acuna, Saray Rodriguez, Sümeyra Kıvanç, Zhala Mahsimova ve Elena Santos ile yeniden anlaştı.