Pazarspor transferde 6 isimle anlaştı

TAKİP ET

Bu sezon TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Pazarspor, yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ederken şimdiye kadar 6 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Geçen sezon mücadele ettiği TFF 2. Lig'den küme düşen ve bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Mavi-Beyazlı Pazarspor, yeni sezon planlaması kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bu sezona Rizeli Teknik Direktör Kadir Kar ile başlayacak olan Pazar ekibi, geçtiğmiz sezonlarda yine kadrosunda yer alan futbolculardan Hacı Şükrü Çiçek, Muhammet Ensar Çavuşoğlu ve Aykut Civelek'i yeniden kadrosuna dahil ederken ayrıca Fatih Cin, Yavuz Alemdar ve Göktuğ Yılmaz isimleriyle de anlaşma sağladı.

Hacı Şükrü Çiçek: Aslen Pazarlı olan ve Pazarspor alt yapısında yetişerek profesyonel sözleşme imzalayan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Hacı Şükrü Çiçek, 7 yıl aradan sonra eski takımına geri dönerek 2 yıllık sözleşme imzaladı. Pazarspor dışında Tuzlaspor, Bayburt Özel İdarespor, Darıca Gençlerbirliği, 1461 Trabzon FK, Yomraspor, Fatsa Belediyespor, Bursa Yıldırımspor, Gölcükspor ve Hendekspor takımlarında oynayan Hacı Şükrü Çiçek, 3. Ligde 151 maç, 2. Ligde 62 maç ve Türkiye Kupasında 9 maç olmak üzere 202 resmi müsabakada oynarken toplamda bu maçlarda 33 gole imza attı.

Muhammet Ensar Çavuşoğlu: Aslen Ardeşenli olan ve Pazarspor alt yapısında yetiştikten sonra bir sezon da Çaykur Rizespor alt yapısında forma giyen 21 yaşındaki defans oyuncusu Muhammet Ensar Çavuşoğlu, 3 yıl önce Pazarspor'da profesyonel sözleşme imzalamış ve Elazığspor'a kiralık gönderilmişti. Son iki sezonu Elazığspor'da geçiren Muhammet Ensar 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pazarspor'a geri döndü. 3. Ligde 42 maç, 2. Ligde 22 maç ve 3 de Türkiye Kupası maçı oynayan Muhammet Ensar, oynadığı 67 resmi maçta 2 de gol attı.

Aykut Civelek: Aslen Çayelili olan ve Pazarspor alt yapısında yetişerek burada profesyonel sözleşme imzalayan 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Aykut Civelek de 2 yıl aradan sonra yeniden yuvaya döndü. Pazarspor dışında Giresunspor, 52 Orduspor FK, 1461 Trabzon FK, Ankara Demirspor ve son olarak Etimesgut Belediyespor takımlarında forma giyen Aykut, 3. Ligde 185 maç, 2. Ligde 170 maç ve Türkiye Kupasında 10 maç olmak üzere toplam 365 resmi maçta görev alarak bir de gol attı.

Fatih Cin: Mavi-Beyazlı takımın bu sezonki ilk transferi olan 25 yaşındaki sağ bek futbolcusu Fatih Cin, Galatasaray alt yapısında futbola başlamıştı. Beyoğlu Yeni Çarşıspor'da profesyonel olan futbolcu, Diyarbekirspor, Kızılcabölükspor ve son olarak Belediye Derincespor takımlarında forma giydi. Yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayan Fatih, 3. Ligde 70 maç ve 2 de Türkiye Kupası maçı oynarken 2 gole de imza attı.

Yavuz Alemdar: Aslen Trabzonlu olan ve Antalyaspor alt yapısında yetişen 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Yavuz Alemdar, Antalya Kemerspor'da profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra Antalyaspor, Başkent Şafakspor, 52 Orduspor, Ankara Keçiörengücü, Hendekspor, Uşakspor ve son olarak Erbaaspor formaları giydi. 3. Ligde 57 maç, 2. Ligde 32 maç ve Türkiye Kupasında 7 maç olmak üzere toplam 96 resmi görev alan Yavuz'un oynadığı maçlarda 8 golü bulunuyor. Yavuz ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Göktuğ Yılmaz: Aslen Trabzonlu olan ve Hollanda'da doğan 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Göktuğ Yılmaz ile Mavi-Beyazlı ekip 2 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor alt yapısında yetişen ve 17 yaşında burada profesyonel sözleşme imzalayan genç futbolcu son olarak Ofspor forması giymişti. 3. Ligde 26 maçı bulunan ve bir de Türkiye Kupası maçında görev alan Göktuğ bir gole de imza attı.