Rize Ayak Tenisi Turnuvası'nda Son Şampiyon değişmedi

TAKİP ET

Bu yıl 3.'sü düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası sona erdi. Bu yıl da şampiyon değişmedi ve Son Şampiyon takımı üçüncü kez turnuvadan çifte kupayla ayrılan ekip oldu.

Rize Masterler ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 3’üncü kez düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası, oynanan Yarı Final, Final ve Süper Kupa karşılaşmalarıyla sona erdi.

Şenol Birol Spor Kompleksinde oynanan yarı final karşılaşmalarında Aktif Futbolcular kategorisinde Onur Civelek, Yunus Emre Yılmaz, Muhammed Emin Balcılar ve Devrim Torlak isimlerinden oluşan Altın Ayaklar takımı, Doğukan Tüfekçi, Soner Özdemir, Eyüp Ensar Bozkurt ve Kadir Fazlıoğlu isimlerinden oluşan Ofisspor 1 takımını mağlup ederek finale yükselen taraf olurken diğer karşılaşmada Ahmet Mümin Papaker, Ozan Papaker, Oktay Gümüş ve Furkan Özdemir isimlerinden oluşan Son Şampiyon takımı, Emre Şimşek, Eren Emre Aydın, Şeref Karadağ ve Muhammet Can Çalık isimlerinden oluşan Çayselona takımını mağlup ederek finale yükselen diğer takım oldu.

Eski Futbolcular ve Antrenörler Kategorisinde oynanan yarı final karşılaşmalarında ise Uğur Tüfenk, Turgut Yıldırım, Muhammet Atalay ve Yasin Öksüz isimlerinden oluşan Yıldırım takımı, Muhammet Kılıç, Batıkan Güzel, Şaban Vanlı, Muhammet Kopuz Çaykur S200 takımını mağlup ederek, Abdullah Kalafatoğlu, Mikail Üzümcü, Kılıçarslan Kopuz ve Ercan Yılmaz isimlerinden oluşan Rize Masterler ve Vetaranlar takımı ise Ekrem Taşkıran, Ozgür Agun ve Mahir Taşkıran isimlerinden oluşan Yeşilçay takımını mağlup ederek finale yükselen takımlar oldular.

Turnuva sonunda düzenlenen kupa, madalya ve sertifika töreninde Rize Masterler ve Veteranlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Abdullah Kalafatoğlu katılan tüm takımlara teşekkür etti. Organizasyona katkı sağlayan isimlere sertifikalarının takdim edilmesiyle devam eden törende 09 Şubat tarihinde tedavi gördüğü İstanbul Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde çoklu organ yetmezliği nedeniyle 29 yaşında hayatını kaybeden Rize Özel İdarespor Takım Kaptanı Fatih Kaan Arıman anısına hazırlanan sertifika ve kupa Gazeteci Turgay Ayhan ile birlikte tüm Ofisspor Takımı sporcularına takdim edildi.

Turnuvada Eski Futbolcular ve Antrenörler Kategorisi Şampiyonu Rize Masterler ve Veteranlar Takımına kupa ve madalyalarını Rize Gençlik ve spor İl Müdürlüğü Şenol Birol Futbol Tesis Amiri Mehmet Sukas takdim etti. Hem Aktif Futbolcular Kategorisinde hem de oynanan Süper Kupa maçı sonrasında Veteranlar ekibine galip gelen Son Şampiyon ekibi, önceki iki yılda olduğu gibi çifte şampiyonluk yaşadı. Şampiyon takıma grup kupasını Kılıçarslan Kopuz, Süper kupasını ise Gazeteci Turgay Ayhan takdim etti.

Fatih Kaan Arıman için Ayak Tenisi Turnuvasına katıldılar