Rize Ayak Tenisi Turnuvasında fikstür çekildi

TAKİP ET

Rize Masterler ve Veteranlar Spor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen Ayak Tenisi Turnuvası için takımlar ve fikstür belli oldu.

Bu yıl 3’üncü kez düzenlenecek olan Ayak Tenisi Turnuvasında 2 kategoride toplam 12 takım mücadele edecek. Eski Futbolcular ve Antrenörlerin yer aldığı A Grubunda 4 takım yer alırken, B ve C Grubu olarak ikiye ayrılan Aktif Futbolcular Kategorisinde her grupta 4’er takım yer alacak.

Turnuvada Eski Futbolcu ve Antrenörlerden oluşan A Grubunda Çaykur S2000, Yeşilçayspor, Rize Masterlar ve Veteranlar ile Yıldırımspor takımları yer alıyor. Aktif futbolcuların yer aldığı B Grubunda Ayaksızlar, Son Şampiyon ve Ofisspor 1 ile Ofisspor 2 takımları yer alırken C Grubunda ise Altın Ayaklar, TOBB JK, Arveles ve Çayselona takımları yer alıyor.

Turnuvanın ilk maçlarında A Grubunda Çaykur S200 ile Yıldırımspor takımları eşleşirken Rize Masterlar ve Veteranlar ile Yıldırımspor karşı karşıya gelecek. B Grubunda Ayaksızlar takımı ile Ofisspor 1 takımı eşleşirken, Son Şampiyon ile Ofisspor 2 karşılaşacak. C Grubunda ise Altın Ayaklar takımı ile Çayselona eşleşirken, TOBB JK ile Arveles takımları karşı karşıya gelecek.

A Grubunda grup maçlarının ardından birinci sıradaki takım, dördüncü sıradaki takım ile, ikinci sıradaki takım ise üçüncü sıradaki takım  ile yarı final oynayacak. Bu maçların galipleri ise grup finali müsabakasına çıkacak.

B ve C Grubunda oynanacak olan grup maçlarının ardından ilk iki sırada yer alan takımlar yarı final oynayacak. Yarı finallerde B Grubunun birincisi ile C Grubunun ikincisi, B Grubunun ikincisi C Grubunun birincisi ile karşı karıya gelecek. Bu maçların galipleri finalde karşılaşacak ve Aktif Futbolcular kategorisinin kazananını belirleyecek.

Turnuvanın Süper Kupa Finali ise Aktif Futbolcular Kategorisinin kazananı ile Eski Futbolcular ve Antrenörler Kategorisinin kazananı arasında oynanacak.

Müsabakalar 23 Haziran Pazar günü Şenol Birol Spor Kompleksinde başlayacak ve birer gün arayla oynanacak.