Rize Belediyespor Fatih Kaan Arıman için oynadı

TAKİP ET

Rize Amatör Küme ekiplerinden Rize Belediyespor, Pazar Derebaşıspor'u 7-0 mağlup ettiği maç öncesinde Fatih Kaan Arıman'ı unutmadı ve galibiyeti Arıman'a armağen etti.

Rize 1. Amatör Küme B Grubu 2. Hafta mücadelesinde Rize Belediyespor, Pazar Derebaşıspor ile karşı karşıya geldi.

Şenol Birol Futbol Sahasında oynanan karşılaşma öncesinde Rize Belediyespor ekibi ısınmaya, geçtiğimiz günlerde 29 yaşında hayatını kaybeden futbolcu Fatih Kaan Arıman'ın resminin basılı olduğu ve "Unutmayacağız" yazılı tşörtlerle çıktı.

Maçın başlama vuruşu öncesinde düzenlenen seromoniye ellerinde "Seni Asla Unutmayacağız Büyük Kaptan ve Arıman Derler" pankartıyla çıkan her iki takım futbolcuları, Fatih Kaan Arıman'ın babası Recep Arıman'ı da aralarına alarak fotoğraf çektirdiler. Bir kez daha duygu dolu anlar yaşayan baba Arıman, bu anı "Ne çok sevenin vardı be oğlum. Mekanın cennet olsun." yazısıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Muhammet Akarsu yönetimindeki Rize Belediyespor ekibi ilk yarısı 2-0 biten maçı ikisi penaltılardan olmak üzere 7-0 galip tamamladı. Fatih Kaan Arıman'a armağan edilen galibiyetin gollerini Tunahan Hut ve Esat Abanoz penaltılardan, Berkay Avcı, Mert Eren Kaya, Fatih Özkan, Faruk Düz ve Enes Birinci kaydetti.

Ligde 6 puana yükselen Rize Belediyespor ekibi bir sonraki maçını 24 Şubat Cumartesi günü saat 15.00'da Alipaşaspor ile oynayacak. Henüz puanı bulunmayan Pazar Derebaşıspor ise 25 Şubat Pazar günü saat 15.00'da Kirazdağıspor ile karşılaşacak.