Rize'de Ayak Tenisi Turnuvası heyecanı başlıyor

TAKİP ET

Rize Masterler ve Veteranlar Spor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen Ayak Tenisi Turnuvasının bu yıl 3.'sü düzenlenecek.

Rize’de bu yıl 3’üncü kez Ayak Tenisi Turnuvası heyecanı yaşanacak. Rize Masterler ve Veteranlar Spor Kulübü tarafından organize edilen turnuva 21 Haziran Cuma günü Şenol Birol Spor Kompleksinde başlayacak.

Turnuvayla ilgili açıklama yapan Rize Masterler ve Veteranlar Spor Kulübü Abdullah Kalafatoğlu, “Bundan önceki yıllarda aktif futbol oynayan ile eski futbolcular ve antrenörler olmak üzere iki ayrı kategoride yapılan turnuvamız hem izleyenlerin hem de oynayanların ilgisini çekerken, keyifli bir ortam oluşmasını da sağlamıştı. Bu yıl da hem katılacak olan takımlarımızın hem de izleyenlerin aynı keyfi alacağından eminiz.” dedi.

Kalafatoğlu, geçen yıl iki kategoride toplam 17 takımın yarıştığını ve bu yıl da ilginin yüksek olduğunu belirterek, “Yaş sınırlamamızın olmadığı turnuvamıza bu yıl da katılım ücretsiz olacaktır. Oynanacak olan maçlarda hakem olarak Savaş Balcı, Şaban Çekmiş, Ercan Kazancı, Mevlüt Akgün ve Savaş Kürkçü arkadaşlarımız görev alacak. Her maç 15 sayı üzerinden oynanacak ve bu şekilde 3 set alan takım maçı kazanmış olacak. Turnuva sonunda şampiyon olacak takımımıza kupa ve madalya dışında özel ödüllerimiz olacak.” dedi.

Geçen sezon oynanan turnuvanın kazananları, Aktif Futbolcular Kategorisinde, Ahmet Mümin Papaker, Ozan Papaker, Oktay Gümüş ve Mesut Demirci gibi Çaykur Rizespor altyapısından yetişen futbolcuların yer aldığı Son Şampiyon takımı olmuştu. Eski Futbolcular ve Antrenörler Kategorisinin kazananı ise İsmail Demirci, Mikail Üzümcü, Kılıçarslan Koğuz ve Emin Sümer’den Rize Masterler ve Veteranlar takımı olmuştu.

Statü gereği iki kategorinin şampiyonlarının oynağı Süper Kupa finalini ise Aktif Futbolcular Kategorisi kazananı Son Şampiyon takımı almıştı. 

Turnuvaya katılım için 0 533 387 66 76 numaralı telefondan iletişim sağlanabiliyor.