Rize'de sağlık yöneticilerine eğitim verildi

TAKİP ET

Rize İl Sağlık Müdürlüğü ve Rize Personel Eğitim Merkezi koordinasyonu ile sağlık tesislerindeki görevli yönetici ve idarecilere yönelik eğitici eğitimi düzenlendi.

Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi’nde düzenlenen eğitimde İl genelindeki Sağlık Tesislerinde görev yapan 68 yönetici personele yönelik “Liderlik ve Yöneticilik, Kamusal Yaşamda Protokol Kuralları, Etkili İletişim Becerileri ve Psikolojik Sağlamlık” konularında eğitim gerçekleştirildi.

Eğitimlerin kapanış programında konuşan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş "Devletlerin ve milletlerin zor zamanları olur. Pandemi sürecinde bir tıbbı mücadele verdik ve elhamdülillah el birliğiyle bu süreci atlattık. Bu mücadelede cephenin önünde sağlıkçılar vardı. Sağlıkçıların bir temsilcisi olarak herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Rize Personel Eğitim Merkezinde gerçekleşen eğitimin kapanış programına Vali Baydaş'ın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Alay Komutanı Ali Güngör, Rize Adalet Eğitim Merkezi Başkanı Cumhuriyet Başsavcısı Necati Kurçenli, Rize Personel Eğitim Merkezi Başkan Yardımcısı Mustafa Sever ve Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe katıldı.