Rize Özel İdarespor galibiyete hasret kaldı

TAKİP ET

BAL'da 7 haftayı geride bırakan Rize Özel İdarespor, sahasında konuk ettiği Artvin ekibi Arhavi 08spor Kulübüne de 2-1 mağlup oldu ve 3 puan hasretini sekizinci haftaya bıraktı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 7. Hafta karşılaşmasında Rize Özel İdarespor, sahasında Artvin ekibi Arhavi 08spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 29’uncu dakikada Murat Kaya’nın attığı golle 1-0 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısında Özel İdare ekibi 56’ncı dakikada Muhammet Çelik’in köşe vuruşunda topu kafayla filelere gönderen Alperen Gündoğdu’nun golü ile beraberliği sağladı. Golden sonra Daha da hırslanan Özel İdare ekibi galibiyet için bastırdı, gol pozisyonlarına da girdi ancak başarılı olamadı ve 72’nci dakikada Emre Kılıç’ın golüne engel olamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Maçın ilk yarısında 5’inci dakikada Muhammet Çelik kafayla topu filelere gönderdi ama yan hakemin bayrağı ofsayta kalkarak gol geçerli sayılmadı. İkinci yarıda oyuna giren Enes Bahadır Bayram 90+3'üncü dakikada rakibiyle mücadele ederken kramponu ayağından çıkınca sinirle kramponunu fırlattı. Krampon yanlışlıkla hakeme çarpınca Enes direk kırmızı kartla cezalandırılarak oyun dışına gönderildi ve Özel İdare ekibi maçı 2-1 mağlup ve 10 kişi tamamladı.

Ligde 7 haftadır galibiyet elde edemeyen Özel İdarespor aldığı 2 beraberlikle 2 puana sahip bulunuyor ve hiç puanı bulunmayan lig sonuncusu Kelkit Gücüspor’un ardından 12’nci sırada yer alıyor. Arhavi 08spor ise 12 puana yükseldi ve haftayı 6’ncı sırada tamamladı.

Rize Özel İdarespor, 03 Aralık Pazar günü saat 13.00’da Ağrı deplasmanında oynayacağı 8. Hafta maçında 15 puanlı lider Doğubayazıt Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.