Tunca eski belediye başkanı Ahmet Naci Aytemiz silahla vurularak öldürüldü

TAKİP ET

Rize'nin Ardeşen ilçesinde çıkan silahlı kavgada eski Tunca Belde Belediyesi Başkanı Ahmet Naci Aytemiz hayatını kaybetti.

Ardeşen ilçesine bağlı eski Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz'in (56), bir markette olduğu sırada H.K. ve ağabeyi H.K. bir anda işletmeye girerek Aytemiz'e saldırmaya başladı.

Olayda H.K. belinden çıkardığı silahı eski başkan Aytemiz'e doğrulttu. Gittikçe büyüyen kavga ardından caddeye taşınarak silahlı kavgaya dönüştü. H.K. isimli şahıs belinden çıkardığı silah ile eski Belediye Başkanı Naci Aytemiz'e ateş etti. Yaralı olarak Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılan Aytemiz bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ardeşen Kaymakamlığından olayla ilgili yapılan açıklamada “02.07.2024 tarihinde gerçekleşen ve Tunca Eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz’in vefatı ile sonuçlanan menfur olay sonrası kaçan failler E.B., H.K. ve H.K. tespit edilmiş, E.B. ve H.K. kısa sürede yakalanmıştı. Aranan diğer bir şahıs H.K. da emniyet kuvvetlerimizin yoğun çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına alınmıştır” ifadelerine yer verildi.