Zerdeci: Almış olduğumuz destek karşılıksız kalmayacak

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 21 yıl aradan sonra yeniden mecliste temsil edilen partilerine verilen desteğin karşılıksız kalmayacağını ve Yeniden Refah partisi'nin kimseyi mahsun etmeyeceğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı, aylık olağan İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, MKYK üyesi Mustafa Durmuş, MKYK üyesi Samet Şişman ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 14 Mayıs seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin Meclis’te temsil hakkı kazandığını hatırlatarak, "Daha önce ki tarihlerde hem iktidarda hem de muhalefette yaptığımız icraatlar ile milletimizin gönlünde güzel izler bırakan Millî Görüş Hareketi Yeniden Refah Partimiz, 21 seneden sonra yeniden Meclis’e girerek milletimize umut olmuştur. Her zaman doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir yaklaşımla yapılan güzel işleri destekleyen, hataların karşısında duran bir tutum içerisinde siyasete nezaket ve zarafet getirmenin vatandaşımızda karşılık bulduğunu görmenin memnuniyetini yaşıyoruz." dedi.

Hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz

Partilerinin ülke ve millet için siyasette yeni bir soluk ve bir nefes olduğunu belirten Zerdeci, "Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar, yapacağımız çalışmaların teminatı olduğunu filmin daha yeni başladığının müjdesini herkese duyurmak istiyoruz. Yeniden Refah Partisi ile güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu adil bir sistemin inşası için gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz inşallah. Hayra motor, şerre fren olmak için bize inananların destekleri ve duaları ile hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Almış olduğumuz destek karşılıksız kalmayacak, Yeniden Refah Partisi kimseyi mahsun etmeyecektir." dedi.

Toplantı, Mahalli idareler Karadeniz bölge sorumlusu MKYK üyesi Mustafa Durmuş'un mahalli idareler birimi çalışmaları ile ilgili teşkilatlara yaptığı sunum ile sona erdi.